Ввечері 23 липня в Чернівецькій області стався землетрус магнітудою 2,0.
Про це повідомив Головний центр спеціального контролю.
Повідомляється, що джерело землетрусу знаходився в районі селі Білоусівка Сокирянського району на глибині 3 км і не ніс ніякої загрози. За розрахунками інтенсивність коливань була нижче межі чутливості людей.

"Осередок землетрусу знаходився в районі села Білоусівка Сокирянського району на глибині 3 км і не ніс ніякої загрози. Згідно з розрахунками інтенсивність коливань лежить нижче межі чутливості людей", – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, це не перший землетрус цього літа в Західній Україні.

Так, 29 червня, в тій же Чернівецькій області стався землетрус силою 2,4. Сейсмологи зафіксувалии підземні поштовхи в районі міста Новодністровськ, того ж Сокирянського району.

Крім того, в червні в Закарпатській області протягом доби сталися два землетруси, підземні поштовхи були зафіксовані в Тячівському та Іршавському районах.

Перший землетрус було магнітудою 1,1, а другий - 2,3 бала. Епіцентри знаходилися на глибині близько 5 кілометрів. Інтенсивність підземних поштовхів була нижче межі чутливості людей і не несли ніякої загрози.

Землетруси сталися на тлі найсильніших за останні роки паводків, які затопили тисячі будинків і завдали багатомільйонних збитків.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Закарпатті сталося два землетруси

Як повідомляв портал Знай.ua, повінь зрівняла з землею половину Прикарпаття.

Також Знай.ua писав, річка Чорний Черемош вийшла з берегів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще