На Донбасі окупанти вчергове порушили режим припинення вогню та атакували позиції українських героїв. Щоправда, військовослужбовці не стояли осторонь та дали жорстку відсіч бойовикам – є жертви з боку загарбників.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці Операції об'єднаних сил.

"Ворог продовжує обстрілювати позиції українських захисників. Так, 24 липня збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню, використавши при цьому заборонені міномети калібру 120 мм та 82 мм, а також гранатомети, кулемети і стрілецьке озброєння", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, російські окупанти тричі відкривали вогонь поблизу Старогнатівки, Гнутового, Лебединського, Пищевика та Широкиного. Також противник обстріляв українські позиції з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї біля Новотошківського і Хутору Вільний.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Підрозділи Об’єднаних сил своєчасно реагували на збройні провокації противника та вогнем у відповідь змушували окупантів відмовитися від продовження агресивних дій. За даними розвідки, минулої доби, українські воїни поранили одного загарбника. За минулу добу втрат серед українських військовослужбовців внаслідок ворожих обстрілів не було", - кажуть в штабі ООС.

Водночас в штабі ООС додали, що на контрольних пунктах в’їзду-виїзду Донбасу протягом доби рятувальники надали медичну та психологічну допомогу близько тридцяти громадянам України.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше путінські найманці жорстоко розправилися з пораненим дніпрянином — знущалися і знімали на відео

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Зброю в руки боятися брати"- український воїн відновив страшні події під Слов'янськом, неможливо повірити.

Також "Знай.uа" писав, в жорсткій сутичці на Донбасі поранені українських військових, розвідка ЗСУ повідомила про втрати