Державний банк "ПриватБанк" продовжує робити клієнтам нерви. Виявилося, що просто взяти кредит і спокійно його виплатити не вийде. В бонус до карти і кредиту йде велика кількість погроз, перерахунків та відсотків. Клієнт банку поділився своїм досвідом роботи у даній фінустанові, і він залишив відгук вельми не найкращий, роботу банку українець оцінив в одну зірку.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на порталі Minfin у розділі для відгуків.

ПриватБанк, фото: Знай.ua
ПриватБанк, фото: Знай.ua

"Я раніше вже залишав відгук, що приват за кредитом ще в карантин наярював і погрожував дзвінками близьким і т. д. Ну він свою обіцянку виконав. За яким алгоритмом вони там обирають кому дзвонити я не знаю, але кілька людей мені скаржилися. Коли в карантин мені дзвонили і говорили, що треба віддати гроші, я чомусь думав, що треба віддавати відразу всю суму — і прострочку і сам кредит. А по суті дзвінки починаються автоматом коли карта у простроченні і не важливо особливо яка там сума. Ну то гаразд. Я пообіцяв, що кидатиму на карту раз на тиждень-два суму і швидко закрию взагалі весь кредит. Але виходить цікаво, я кидаю суму до кінця місяця, яка в кілька разів перевищує обов'язкові платежі за кредитом. Тобто, у мене на карті гроші вже з запасом і в мінус ну ніяк не втечеш. Думаю, зніметься відсоток за використання кредиту і грошей там залишається з надлишком і далі закриваю спокійно весь кредит. Ага, щас=) Вони тут же перераховують кредитний ліміт і в тебе на карті 0 грн. І через пару днів знімається обов'язковий платіж і ти вже у простроченні =) А прострочення ви зрозуміли… дзвінки і т. д. Коротше приват молодці, дивують і далі) та й ладно б пояснювали як-то ці всі нюанси, а так… щось обнулюють, телефонують, кого-куди-навіщо не зрозумієш. Залишилося буквально один-два платежі і нарешті закрию цю карту. Реально жодного бажання взагалі не залишилося з ними співпрацювати.", - пише незадоволений клієнт ПриватБанку.

Відгук про роботу ПриватБанку, скріншот: Minfin
Відгук про роботу ПриватБанку, скріншот: Minfin

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що чергову шахрайську схему придумали аферисти, щоб заволодіти грошима довірливих українців. У мережі розповіли про новий спосіб обману в соцмережах. Зокрема, зловмисники використовують месенджер Facebook і маскуються під співробітників ПриватБанку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, одесит приклеїв до 200-гривневій купюри нитку і поповнив рахунок на десятки тисяч.

Як повідомляв Знай.uа "ПриватБанк" загнав пенсіонерів в глухий кут, картки виявилися непростими: "Залишилося всього кілька гривень...".

Знай.uа писав, ПриватБанк знайшов заміну Приват24 – покупки одним поглядом.