Відомий український супермаркет мережі "Еко маркет" вляпався у вкрай гучний скандал, підсунувши покупцям приготованого хека - чотири смердючих тухлятини.

Про даний інцидент повідомили на сайті Оtzyvua.net.

Як відзначається, стався такий прикрий випадок у Переяславі. Українець хотів купити смаженої риби у клярі, то із шести кусків отримав чотири смердючі тухлятини.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"Еко маркет м.Переяслав. Не купуйте приготовану їжу у власній кухні еко маркету, все готується з прострочених продуктів, купив рибу хек смажену у клярі то із шести кусків чотири смердючі тухлятини. Ось куди вони використовують протухшу рибу, мясо та інше. Не магазин, а справжня бомжатня", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Риба, фото Оtzyvua.net/
Риба, фото Оtzyvua.net/

Окрім цього, потерпіла оприлюднила низку фотографій, на яких показано тушки смаженої риби. Однак по фото неможливо визначити смак і запах риби.

Нагадаємо, раніше один з покупців продемонстрував те, як працівники "Сільпо" за допомогою наклейок перетворили зіпсований сир на "свіжий" та виклали на прилавки.

Як повідомляє портал "Знай.ua" безстрашний тарган "окупував" солодощі з відомого супермаркету і став "моделлю" – "Мою дівчину рвало"

Також Знай.ua писав, що в "АТБ" жінка наїхала на касирку з-за маски і пригрозила жорсткою розправою – "Обмежуєте мої права"