Віддані шанувальники королівської сім'ї можуть зі спокійною душею видихнути. Виявилося, що між Кейт Міддлтон і Меган Маркл ніколи не було жодної напруги або ворожнечі — дівчата просто не мають нічого спільного.

Про це йдеться в біографічній книзі про герцога і герцогиню Сассекських "У пошуках свободи", яку написали світські хронікери Омидом Скоубі та Каролін Дюран.

Про це стало відомо завдяки новій публікації видання The Mirror.

Принц Гаррі та Меган Маркл, фото: Getty Images
Принц Гаррі та Меган Маркл, фото: Getty Images

Так, автори книги окрім історії про зростаючу гіркоту принца Гаррі і Меган стосовно королівської сім'ї та монархії роблять спробу розвінчати кілька міфів. Ймовірний розрив між герцогами Кембриджськими та Сассекськими виник через зростаючу напругу між принцами Гаррі та Вільямом, а не їх дружинами Меган і Кейт. Згідно з книгою, стосунки між герцогинями не розвивалися з їх першої зустрічі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Кейт Міддлтон, фото, Getty Images
Кейт Міддлтон, фото, Getty Images

"Правда в тому, що Міддлтон і Маркл просто погано знали один одного", — пишуть автори.

За їх твердженням, Меган сподівалася, що Кейт звернеться до неї першою, однак цього не сталося. При цьому колишня акторка була розчарована відсутністю підтримки з боку Міддлтон в той час, коли вона переживала нападки преси на свою адресу.

Що стосується чуток про те, що Меган довела до сліз Кейт під час примірки сукні подружки нареченої для принцеси Шарлотти, то автори книги, посилаючись на джерело, стверджують, що вони помилкові. За їх словами, примірка пройшла нормально, хоч Кейт і Меган були трохи напружені.

"З дітьми на примірках ніколи не буває легко. Ні в кого не було сліз", — пишуть вони.

Раніше королівський біограф Том Куїнн розкрив причину ворожнечі між Меган Маркл і Кейт Міддлтон. Він стверджує, що на початку їх відносин дві герцогині намагалися порозумітися, незважаючи на різницю в характерах. Куїнн додав, що на жінок сильно тиснули оточуючі, очікуючи, що вони подружаться, так як їхні чоловіки добре ладнають між собою.

Повідомлення про розбіжності між Кейт Міддлтон і Меган Маркл неодноразово з'являлися в пресі. За однією з версій, конфлікт почався під час підготовки до весілля принца Гаррі і Меган. Згідно з протоколом, подружки нареченої повинні були носити колготки, однак, через спекотну погоду наречена дозволила їм не надягати їх, що викликало обурення Кейт Міддлтон і стало причиною сварки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, принц Гаррі захотів під "крило" королеви – відчув себе непотрібним.

Як повідомляв Знай.uа за Меган Маркл і принца Гаррі заступилися на найвищому рівні: "не Можна допустити".

Знай.uа писав, Маркл міцно взялася за великий талант принца Гаррі, більше помилок не буде: майстерність на найвищому рівні.