У понеділок, 27 липня, на більшій частині України пануватиме спекотна погода. Нарешті в Україну після затяжних дощів повертається літо, спека і коктейлі.

Синоптик Наталка Діденко зауважила, що в Україну йде спека. Найближчим часом температура повітря буде не повзти, а підстрибувать.

"У денні години вона становитиме +28+33 градуси, на Заході місцями +22+27 градусів. На Півдні, Сході та у більшості центральних областей України до середини тижня розкочегариться до +30+36 градусів. Дощі. Завтра, в понеділок, грозові дощі пройдуть місцями в південній частині, в західних областях, можуть дійти до Вінниччини та Житомирщини", - прогнозує синоптик.

За прогнозом синоптика, у Києві завтра - без опадів. Із понеділка в столицю заходить спека, передбачається до +30 градусів і навіть вище. А в четвер прийде атмосферний фронт, принесе дощі з грозами і порозганяє синоптичним дрючком спеку до +22+26 градусів.

"Тому найближчим часом почистіть кондиціонери, перевірте вентилятори, приберіть квіти з сонячних підвіконь, випустіть у перші ряди бретельки, шорти, білий колір і строкаті лимонади. Літо ще - ого-го", - злегка прижартовуючи у власному стилі резюмує Діденко.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

В Україну йде спека. Найближчим часом температура повітря буде не повзти, а підстрибувать. У денні години вона...

Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 26 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, синоптик розповіла, у які області України 25 липня циклон прижене проливні дощі та грози.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.