Відмінне завершення літа! Українців порадували графіком вихідних на серпень. Так, у серпні 2020 року українці знову отримають довгі вихідні.

Ті, хто працює за графіком 40-годинному робочому тижні відпочиватимуть три дні поспіль - 22, 23 і 24 серпня.

Як відомо, влітку в Україні відзначається одне з найважливіших державних свят - День Незалежності України. У 2020 році свято припадає на понеділок. За законодавством цей день буде вважатися вихідним днем.

Календар на серпень, фото: скріншот
Календар на серпень, фото: скріншот

У серпні кількість робочих днів становить 20 днів. Плюс 10 вихідних днів 1, 2, 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29, 30 числа. Плюс 1 державне свято - День Незалежності України.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Серпень - це третій місяць літа і в українців є ще можливість організувати свою відпустку за кордоном. Проте не так давно стало відомо, що авіакомпанія "МАУ" прийняла рішення відзначити деякі рейси в Європу.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

Було скасовано шість рейсів, а також стало відомо про те, що авіакомпанія скоротила польотну програму на семи напрямках. Дані обмеження діятимуть до 15 серпня, після чого Євросоюз перегляне список країн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лазебна поставила крапку в підвищенні пенсійного віку: "Більше нікуди".

Як повідомляв Знай.uа українцям затримають пенсії? У ПФУ назріває криза, не вистачає 3,4 млрд.

Знай.uа писав, українцям підвищать пенсії в два рази: у Мінсоцполітики озвучили терміни.