Гороскоп на тиждень з 27 липня по 2 серпня допоможе зробити цей період максимально продуктивним і уникнути невдач, кажуть астрологи. Давайте дізнаємося, що приготували нам нічні світила на цьому тижні.

Овен

Ви отримуєте титул найбільш фінансово активного знака в цей період. Краще не робити різких рухів у понеділок, оскільки це несприятливий день, зате решту тижня Фортуна буде вашою вірною союзницею. У коханні вас чекає відлига — всі конфлікти і непорозуміння залишать вас, і ви зможете просто насолоджуватися часом з другою половинкою.

Телець

Тельці, не забувайте про деталі — з них складається щастя, і в них криється диявол. Починаючи з понеділка, буде важлива кожна дрібниця, яка відбувається навколо. У важких ситуаціях допоможуть елементарні ритуали. Втім, переживати про труднощі не слід — вони можуть виникнути тільки у вівторок і п'ятницю, і не матимуть серйозних наслідків. Тиждень сприятливий для невеликих подорожей і зустрічей з друзями.

Близнюки

У цей період астрологи радять залишити позаду негативні установки — це допоможе вам стати щасливішими і більш успішним. Ви можете розраховувати на підтримку і допомогу близьких друзів і родичів, але і самі повинні бути готові їх надати. Є ймовірність, що тиждень буде непростою. Слідкуйте, щоб ваше настрій був творчим, а не руйнівних. У любові зірки радять зробити перший крок і не чекати, поки потрібний вам людина сам вас помітить. На роботі також потрібна ініціатива.

Рак

Для Раків починається дуже вдалий час в плані фінансової активності. Можна сміливо робити дорогі придбання, шукати нову роботу, відкривати новий бізнес, обмінюватися товарами і так далі. Можливий невеликий дефіцит часу. Найскладнішими днями тижня будуть вівторок і неділю. У ці дні Раки можуть відчути брак сил і енергії. Це може викликати легку невпевненість у собі. Щоб уникнути краху планів, потрібно залишатися в спокої. Відпочинок зі своєю сім'єю і другою половинкою дасть Ракам можливість позбутися негативної енергії.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Лев

Перші два дні тижня для Львова можуть виявитися складними через брак енергії. Зірки будуть в поганому настрої, так що можуть початися проблеми у всіх сферах життя. З 29 липня зірки і планети почнуть набирати силу, як і Леви. Розпочнеться період продуктивності. Триватиме позитивний період до кінця тижня. На вихідних важливо змінити обстановку, відвідати якесь нове місце, познайомитися з новими людьми. Астрологи радять розважитися як слід і викинути з голови думки про роботу. У ці сім днів вирішувати негаразди Левам допоможуть їх потужна інтуїція і сила волі.

Діва

У Дів з'явиться грунт і привід для розширення можливостей і зміцнення свого авторитету. На цьому тижні будуть з легкістю вирішуватися завдання організаційного характеру. Можна сміливо займатися вирішенням юридичних проблем. Також зірки і планети радять надихати оточуючих. Для цього потрібно забути про критику і сфокусуватися на компліментах. Для них чудово підійде друга половина тижня. В цілому ж період відзначиться великим оптимізмом, гарним настроєм, появою нових прагнень і цілей. На вихідних дуже сильно зросте популярність Дів у протилежної статі.

Терези

Починається час фінансової активності. Крім них потрібно сподіватися на працьовитість, особистий досвід. Для того, щоб залишатися на гребені хвилі фінансової, необхідно зберігати свій погляд на світ і не слухати думки оточуючих. Важлива самодостатність у всіх аспектах. У Терезів може з'явитися невгамовність. Вона допоможе у вирішенні складних завдань та дасть Терезам більше впевненості в собі і продуктивності. Астрологи радять зберігати непохитне бажання рухатися вперед і руйнувати стереотипи. Головне, щоб це не переростало у нахабство. З нахабними Вагами не захочуть співпрацювати оточуючі.

Скорпіон

У Скорпіонів настає дуже важливий час. Зірки і планети знаходяться в сприятливому положенні. Вони допоможуть представникам даного Знаку зрозуміти свої справжні життєві цілі. Найсприятливішими днями можна вважати 31 липня, 1 і 2 серпня. Зірки в ці дні будуть найбільш творчими. В ці дні і в цілому на тижні бажано уникати жадібності і нахабства. Потрібно бути чесними по відношенню до всіх людей, навіть до своїх ворогів і недоброзичливців. Астрологи радять не будувати порожніх ілюзій щодо людей. Потрібно приймати всіх такими, які вони є.

Стрілець

Складними днями можна вважати 28 і 29 липня. У цей період енергетика зірок і планет буде деструктивною, з-за чого можуть з'явитися негативні думки і невпевненість. Щоб вони не захопили розум Стрільців, необхідно буде слухати своє серце, а не думка оточуючих людей. Ніхто краще за самих Стрільців не знає, що їм потрібно для щастя. Астрологи радять проявляти більше співчуття до людей. Допомога і підтримка близьких повернеться Стрільцям великою удачею в майбутньому. На стику липня і серпня Стрільці можуть стати більш чутливими до змін. Не варто боятися їх, бо будь-які зміни в житті — це початок чогось позитивного. Потрібно долати труднощі, а не наживати собі нові проблеми.

Козеріг

На цьому тижні зірки будуть в дисонансі з зірками, тому удача буде приходити, то йти. Ця непередбачуваність буде відчуватися у всіх сферах життя. У деяких справах Козерогам знадобиться проявити дещицю хитрощі. Це допоможе заощадити багато часу і сил, обійти перешкоди. Віра в себе має вийти на новий рівень. Сумніви можуть стати причиною зриву планів. В спілкуванні з людьми і любовній сфері важливо підтримувати комунікацію, не йти в себе і не замикатися від усього світу. Період підходить для романтики та пошуків другої половинки. Всім, хто у відносинах, краще не шкодувати часу на кохану людину.

Водолій

У Водоліїв головною сферою астрологи називають любов. Також корисно буде користуватися порадами близьких. Вони дозволять уникнути катастроф, негараздів, перетворити своє життя і змінити її на краще. В справах, в бізнесі і в роботі Водоліям допоможуть досягти успіху колективна праця, воля до перемоги і впевненість у собі. Внутрішній світ цих людей зміниться, з'явиться творчий заряд, бажання досягти успіху в усьому. Підтримати це настрій допоможе порядок вдома і на робочому місці. На цьому тижні варто боротися зі стереотипами і бути відкритими для спілкування.

Риби

Рибам в понеділок вранці важливо почати тиждень з позбавлення від мотлоху і сміття. Це допоможе налаштуватися на потрібну хвилю і подолати кризу на початку тижня. Зірки і планети вже у вівторок стануть більш творчими, що позитивно позначиться на настрої Риб і їх удачі. Астрологи зазначають, що це ідеальний час для здійснення важливих покупок, пошуку нової роботи, відряджень. Також можна починати навчання, просувати нові ідеї. Випадковостей у такі періоди не буває, так що потрібно розраховувати лише на самих себе і на свій досвід. З'явиться можливість знайти другу половинку, зміцнити існуючі відносини.