Понеділок 27 липня припадає на другу чверть місячної фази. Всі люди чимось зайняті, активність б'є через край. Астрологи попереджають про деяке напруження, обумовлене квадратурами Венери та Нептуна, а також Марса і Меркурія, на тлі гармонійного аспекти Юпітер – Нептун, серйозних негативних наслідків не принесе. Давайте подивимося, що приготували зірки для кожного знаку Зодіаку окремо.

Овен

Сприятливий день для вас. Все буде виходити. Життя входить у світлу смугу. Порада дня — не встревайте в чужі розборки, ризикуєте опинитися крайнім.

Телець

Близька людина може не виправдати ваших сподівань — не звинувачуйте його в цьому. Відмінний день для пошуку роботи та укладання великих фінансових угод. У плані здоров'я, уваги потребують органи ШКТ.

Близнюки

День чудово підходить для маленьких подорожей — наприклад, за місто або на природу. Але астрологи радять під час цього відпочинку не зловживати спиртними напоями і бути обережними біля водойм. На особистому фронті чекають зміни.

Рак

День, коли доведеться з чимось змиритися. Наприклад, з тим, що вам відмовили у відносинах чи в перспективній посаді. Спочатку ви можете засмутитися. але з часом зрозумієте. що там, де закривається одна двері — відкривається кілька. Що стосується здоров'я, зірки радять вам берегти нерви.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Лев

Сьогодні можливий “привіт з минулого”. Вашими справами поцікавиться або “глибоко колишній” партнер, або старий знайомий, про яке нічого не було чутно. Йдіть на контакт, якщо хочеться, але будьте обережні — люди ніколи не повертаються просто так.

Діва

Астрологи радять налаштуватися на конкурентну боротьбу для досягнення успіху.Іноді плани доводиться міняти і коригувати, зробіть це з розумом і без зайвих нервів. Заряд натхнення, ви отримаєте в процесі роботи над яким-небудь творчим проектом.

Терези

На старті нового тижня зірки закликають вас бути спокійніше і не дратуватися через дрібниці. Можливо, прибирання робочого місця або спальні допоможе вам відволіктися від тяжких думок. Поспілкуйтеся з людьми, чий духовний світ надихає вас. Гарний час для вирішення побутових питань.

Скорпіон

День може скластися не зовсім вдалим, оскільки буде відсутній почуття стабільності. Однак не варто втрачати віру в себе. Для доброго самопочуття має сенс йти на поступки оточуючим. Постарайтеся порадувати коханих людей хоч який-небудь дрібницею.

Стрілець

Не дійте спонтанно, необдумано. Якщо відчуваєте, що атмосфера навколо вас починає загострюватися, постарайтеся не опинитися в епіцентрі подій. Це гарний час для відновлення давніх зв'язків, спілкування. Обговоріть з друзями – не відновити вам якісь приємні спільні заходи.

Козеріг

Можна запланувати справи будь-якої складності, для вас вони не становитимуть проблеми. Щедро одаривайте оточуючих знаками симпатії – щось приємне обов'язково прийде натомість. Так само даний період можна використовувати для комфортного відпочинку, особистих захоплень.

Водолій

Цей час ідеально підходить для будь-якої розумової і творчої діяльності. Корисно зайнятися самоосвітою і отриманням нових знань. Непогано йдуть справи з нерухомістю.

Риби

Досить несприятливий день. Пов'язаний із зниженням загального життєвого тонусу організму, проявом хронічних захворювань. Велика ймовірність депресивного стану, травм і обманів. День краще провести у вирішенні тільки найнеобхідніших життєвих питань, гнати від себе погані думки.