Популярна українська телеведуча Марічка Падалко опублікувала свіже фото з коханим чоловіком-депутатом Єгором Соболєвим.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марічки Падалко в мережі Instagram.

Марічка Падалко багато працює і, як будь-яка людина, проживає моменти вигорання. Саме такими стали минулі вихідні для популярної телеведучої. У соціально мережі вона розповіла, як провела ледачий вікенд.

"Вечірня пробіжка і короткий заплив - це сьогодні врятувало мої «ліниві» вихідні. Так буває... іноді «батарейка» вимикається, і не працює кілька днів. І потім так шкода стає себе, що всі навколо щось роблять, навіть чоловік 😊 (це жарт😂, він ці вихідні був «за всіх»), а ти лежиш лінивою тушкою. І коли стає нестерпно, що все так і закінчиться, то встаєш і думаєш, що треба поставити якусь «галочку», а потім ще одну🏊‍♀️", - підписала фото вона.

І за якусь годинку - вже і хороші вихідні, і на роботу можна 😀 Знайоме відчутття?

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що днями, 15 липня, стався несподіваний інцидент з телеведучою телеканалу "1+1" Марічкою Падалко. Справа в тому, що під час ранкового прямого ефіру новин у ведучої несподівано випав передній зуб. Треба сказати, що Марічка Падалко в цій ситуації діяла з великим професіоналізмом – вона обережно прибрала зуб і як ні в чому не бувало продовжила вести випуск новин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Прямий ефір тим і прекрасний", - телеведуча Марічка Падалко прокоментувала курйоз з випавшим зубом.

Як повідомляв Знай.uа у ведучої ТСН з 1+1 Марічки Падалко випав зуб в прямому ефірі.

Знай.uа писав, чоловік Дорофєєвої порадив гарний спосіб зміцнити стосунки на карантині навіть без сексу.