Міноборони оприлюднило заяву про "всеосяжну тишу" - про що домовилися Зеленський і Путін

У рамках введення режиму повного та всеосяжного припинення вогню на Донбасі заборонено проводити будь-які розвідувальні дії та використовувати літальні апарати. Таких домовленостей було досягнуто ТКГ 22 липня 2020 року. Про це інформує пресслужба Міноборони.

Армія Путіна порушила "режим тиші" у перший же день

Режим тиші не забороняє українським бійцям захищати побратимів - командувач ООС дав чітке пояснення

Командувач Об'єднаних сил генерал-лейтенант Володимир Кравченко прокоментував можливість українських військових застосовувати військову силу задля захисту себе та своїх бойових побратимів в умовах запровадженого на Донбасі "режиму тиші". Як зазначив командувач, українські бійці мають право захищати себе, у тому числі й зі зброєю, якщо виникне така необхідність.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Федина закликає українців на протести, поки Порошенко полетів на море, - ЗМІ

Народна депутатка від фракції "Європейська солідарність" Софія Федина кличе українців на акції протесту проти запровадженого на Донбасі "режиму тиші".

У той же час, лідер "Європейської солідарності " Петро Порошенко разом з сім'єю сьогодні вилетів до турецького Бодруму, де в минулому році відпочивав Зеленський.

У МОЗ приголомшили статистикою: 67% "карет" швидкої допомоги не встигають на виклики

Дві третини пацієнтів вчасно не отримують екстрену медичну допомогу. Лише у 17-18% випадках виклику "швидкої", машина вкладається у визначений час приїзду. А це означає, мільйони українців так і не дочекались першої медичної допомоги.

Таку заяву на пресбрифінгу зробили міністр охорони здоров'я Максим Степанов та заступниця міністра Ірина Садов'як.

Українців попередили про нову шахрайську схему — яка небезпека причаїлася у банком