Овен
Гороскоп радить Овнам 28 липня 2020 менше нервувати, адже ці горезвісні клітини не відновлюються. Відмовтеся від усього, що заважає комфорту і душевному пориву. Сьогодні день несподіваних відкриттів і яскравих подій, не пропустіть їх зі своєї вини. Пильно поглянути на себе в дзеркало теж не завадить. Пора міняти стиль в одязі і відвідати косметолога.

Телець

Тельцю в цей день не йти, а бігти потрібно з міста. Куди саме? Звісно, ближче до природи, в ліс або до річки. Така погода прегарна, що невдячно сидіти вдома чи в задушливому офісі. Та й роботи термінової немає, що вже є приводом відпочити за всіма правилами. Неймовірна інформація круто змінить плани. Зустріч доведеться перенести.

Близнюки
Важливе питання, що стосується здоров'я, встане перед Близнюками ребром. Саме про суглоби, хребт і колінах потрібно подбати. Особливо, якщо ви вже лікувалися колись у фахівця.
Від розважальних заходів відмовтеся, вони від вас не втечуть. Вечір потрібно провести культурно і затишно, без зайвих стресів і навантажень.

Рак
У Рака буде такий змучений вигляд, що колеги нажахаються. Начальство особисто принесе вам ручку і аркуш паперу, щоб написали заяву на відпустку. В роботі ви не знаєте міри, а всіх грошей не заробите. Якщо мрії про море ще присутні, то реалізовуйте їх швидше. Дачникам доведеться взяти сапку в руки і працювати на городі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Лев

Лев може мимоволі влізти в чужу розмову. Справа закінчиться суперечкою, та такою гарячою, що літня спека відпочиває. Намагайтеся відсторонитися від непотрібних справ, щоб зберегти позитивну енергію. Слово "треба" краще застосовувати в побутовій сфері. Родичі будуть щасливі, коли побачать вас за ремонтом холодильника.

Діва

Невідомість лякає Діву, адже від природи вона реалістична особа. Але в цей день все відбудеться з точністю навпаки. Вам захочеться загрузнути в усьому таємничому і незвичайному. Вдало складуться обставини в любовній сфері. Ви нарешті зачаруєте людину, на яку давно дивитеся з симпатією. Може, запросити її (його) на побачення?

Терези
Терезам потрібно терміново виправляти ситуацію з документами і фінансами. Така плутанина сталася в цих питаннях, що хоч криком кричи. Але зупиніться на мить і все зважте. Якщо витрачаєте занадто багато грошей, то і чекати стабільності не варто. Відмовтеся від дорогих придбань, поживіть альтруїстами. І виберіться на пляж, до річки.

Скорпіон
Гороскоп обіцяє Скорпіону фінансово вдалий день. Прибуток буде надходити з шаленою швидкістю, вам доведеться купувати ще один гаманець. Всі гроші не вміщаються, частину витратьте на подарунки собі та близьким людям. Комунікабельність в спілкуванні з колегами повинна бути в пріоритеті. Не дозволяйте комусь вами маніпулювати, будьте впевненішими.

Стрілець
Сьогодні Стрільцю знадобиться не тільки надійне плече друга, а й його мудра порада. Ви остаточно заплуталися в підрахунках, в любові і в власних бажаннях. Без підказки не обійтися, тому слухайте уважно товариша. Тим, хто з головою поринув у особистий бізнес, потрібно подумати про новий контракт. Шукайте партнерів за кордоном, тільки не в інтернеті.

Козеріг
Чудовий день для Козерога, який нарешті спромігся сходити в салон краси. Ні, ви молоді і шикарні, але злегка змінитися не заважає. Тим більше, що мішки під очима і прищ на лобі - не найкраща прикраса. Фантастичним чином вирішаться побутові проблеми. Ви знайдете способи улагодити всі з найменшими витратами.

Водолій
28 липня - сонячний в коханні день для Водолія. Людина, з якою ви колись зав'язали дружні стосунки, зізнається в почуттях. Ви ж і самі не байдужі до неї, що вже кричить про взаємність. Не завадить полежати на березі, позасмагати і абстрагуватися від роботи. До відпустки далеко, але відпочинок ніхто не відміняв.

Риби
Сьогодні багато хто спробує ввести Риб в оману. Але навряд чи це вийде, якщо ви увімкнетк інтуїцію. Поміркуйте, чи є у вас недруги і заздрісники? Якщо - так, то терміново їх ліквідуйте. Інакше нові проекти, на які ви зробили ставку, загарбають підступні особистості. Знайдіть парочку вправ для спини, не сутультеся і більше рухайтеся.