Раніше Нацбанк планував трохи зміцнити гривню, яка стрімко котилася в прірву, і наближалася до курсу 28 грн за долар. Судячи з усього, цей процес нарешті стартував. Гривня завтра зміцниться по відношенню до основних валют, причому стрибок буде досить відчутним. Наприклад, по відношенню до долара США ривок буде відразу на 7 копійок. Національний банк України встановив курс на рівні 27.68 гривень за долар США.
Що стосується Євро, то головна європейська валюта по відношенню до гривні також серйозно подешевшає. Євро втратить відразу 15 копійок по відношенню до державної валюті України. Курс НБУ на завтра складе 32.45 грн за 1 EUR. Також подешевшав російський рубль. На цю валюту Нацбанк України встановив курс 3.82 за 10 RUB. Таким чином, рубль до гривні втратив 6 копійок.
Єдина з основних валют, яка зміцнилася до гривні – польський злотий. Він також додав чимало – 5 копійок. Ціна складе 7.36 грн за PLN.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, за оцінками провідних світових банків в 2021 році очікується падіння курсу долара на світових ринках.

Як повідомляв портал Знай.іа, по мільйону за кожного: США пропонують величезні гроші за інформацію про двох українських хакерів.

Також портал Знай.ua писав, що МВФ спрогнозував реальний ВВП України на 2023-2025 роки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще