Харків’янин Дмитро Михайленко, якого називають спільником луцького терориста Максима Кривоша, вийшов з-під варти.

43-річний Дмитро Михайленко вийшов з-під варти після внесення застави у розмірі 175 тисяч гривень. Про це повідомив адвокат Михайленка Андрій Костяний у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

"Заставу внесли, він вийшов", - заявив адвокат.

За його словами, заставу за чоловіка внесли родичі.

Дмитро Михайленко в суді, скрін з відео
Дмитро Михайленко в суді, скрін з відео

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, 21 липня в центрі Луцька Кривош взяв у заручники 12 пасажирів і водія автобуса. Він вимагав, щоб голови судів, міністерств, прокуратури, парламенту, церков, а також українські олігархи записали і виклали в YouTube заяви про те, що вони терористи в законі, а президент Володимир Зеленський закликав дивитися фільм "Земляни".

Через більш як 10 годин після захоплення глава держави виконав вимогу зловмисника, і той здався сам. Незадовго в Харкові було затримано Михайленка – саме він постачив терористові зброю. Він підтверджує, що зброя у нього була – він привіз її із зони АТО в 2014-2015 роках для самозахисту.

Чоловік пішов на співпрацю зі слідством, а Орджонікідзевський райсуд Харкова обрав йому запобіжний захід у вигляді двох місяців тримання під вартою з можливістю звільнення під заставу в розмірі 175 760 грн. Його звинувачують у незаконному поводженні зі зброєю.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, підозрюваний у пособництві луцькому терористові Дмитро Михайленко заперечує свою провину і називає Кривоша шахраєм

Як повідомляв портал Знай.ua, Луцькому терористові Кривошу оголосили підозру

Також Знай.ua писав, заручниця "луцького терориста" зробила відверте зізнання