У Росії десятирічний хлопчик проявив себе, як справжній герой. Він врятував себе і маму з потопаючого автомобіля. Про це повідомляє Lenta.ru, посилаючись на місцеве телебачення. Героєм дитина себе не вважає — каже, що на його місці так вчинив би кожен.

Видання пише, що аварія трапилася 25 липня в селі Гримуча Падь Красноярського краю. Автомобіль Mazda Familia занесло на вузькій дорозі, і він вилетів у ставок. За кермом була 38-річна жінка, а на задньому сидінні — її син, пристебнутий ременем безпеки.

За словами матері хлопчика, коли вона зрозуміла, що двері заблоковані, вона “впала в ступор”. Але зорієнтуватися зміг її син. Він відкрив задні двері і вибрався з потопаючого автомобіля, а потім допоміг вибратися мамі. Разом вони допливли до берега, а автомобіль потонув — пішов на глибину приблизно п'ять метрів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Хлопчик сказав, що не вважає себе героєм. За його словами, він "просто рятував маму". Жінка додала, що хлопчика ніхто не вчив плавати, і він ніколи не опинявся в подібних ситуаціях. Сім'я пройшла пішки близько чотирьох кілометрів до найближчого села, так як ніхто з проїжджаючих водіїв не зупинився, а їхні телефони потонули.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українець витягнув коляску з дитиною з-під машини - фатальний момент потрапив на камеру.

Нещодавно Знай.иа розповідав історію ще одного юного героя - український юнак врятував 5 дітей і став самим молодим кавалером ордена "За мужність".

ак повідомляв портал Знай.іа, У Львові прощаються із загиблими на Донбасі героєм - врятував бойових побратимів і підірвався на міні.

Також Знай.іа писав, що "Став мені братом": на Донбасі український воїн героїчно врятував товариша від куль окупантів.