Спецоперація правоохоронних органів щодо затримання “Полтавського терориста” триває. Поліція та СБУ шукають його вже п'ять днів. Зловмисника досі не можуть знайти. Правоохоронці повідомляють, що цей чоловік, судячи з усього, колишній військовий. На це вказує військовий вышкол, а також навички виживання в екстремальних умовах.

Поліція створила психолого-криміналістичний портрет на підставі інформації, яка була отримана з різних джерел. Також фахівці проаналізували дії і мотиви злочинця. Поліції і Нацгвардії складно знайти злочинця, оскільки він добре орієнтується на місцевості, і має навички виживання в екстремальних умовах. Також фахівці припускають, що у злочинця є психологічні порушення і схильність до вживання наркотиків.

Інцидент з “Полтавським терористом” стався 23 липня 2020 року. Озброєний гранатою 32-річний чоловік викрав автомобіль ВАЗ-2111. У заручниках у нього виявився лейтенант Поліції. Пізніше його обміняли на полковника Поліції Віталія Шияна.

Зловмисник від'їхав від Полтави на поліцейському автомобілі, відпустив заручника, кинув автомобіль і зник у лісі. Ім'я терориста не розкривається. Відомо, що він був раніше судимий за грабежі і наркотики.

Нагадаємо, раніше копи зганьбилися похвалою на адресу невловимого полтавського терориста: "Як Рембо".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше Терорист Скрипник сховався під Полтавою у кукурудзі - копи прочісують поле з дрона і вівчарками

Як повідомляє портал «Знай.іа» Залучили Нацгвардію і квадрокоптеры: знайшли машину "полтавського терориста", пошуки підозрюваного тривають досі

«Знай.іа» писав, що Терорист Скрипник з Полтави відпустив заручника і сховався в лісі, ЗМІ