У Білорусі накрили 32 бойовика Путіна з ПВК "Вагнера" - Прилєпін визнав своїх головорізів

Співробітники правоохоронних органів Білорусі затримали під Мінськом 32 бойовиків іноземної приватної військової компанії. Як повідомляє білоруське видання "Белта", 32 затриманих найманці виявилися членами російської приватної військової компанії Вагнера. Вони прибули в країну для дестабілізації ситуації в період виборчої кампанії.

У МОЗ розповіли українцям про "фільтри" для хворих та нові правила: швидка може не приїхати

Міністерство охорони здоров'я України організувало роботу над оптимізацією "швидкої допомоги". Так, чиновники розробили систему фільтрації викликів, які тепер розділять на чотири категорії, причому по двом із них швидка може і не приїхати, з чим громадянам доведеться змиритися. Однак, за словами медиків, за фактом все так вже і відбувається.

У Кременчуці п'яний водій зайнявся сексом із пасажиркою на очах у копів

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У місті Кременчук винахідливий водій вирішив дуже екстравагантним способом уникнути штрафу від поліцейських.

Путінський патріарх Кирило вліз в українське ТБ і почав качати за віру

Один із загальнонаціональних українських інформаційних телеканалів показав у своєму ефірі привітання глави російської православної церкви патріарха Кирила з Днем хрещення Русі. Свою промову з побажанням українцям добра Володимир Гундяєв (справжнє ім'я глави РПЦ) озвучив на каналі "112 Україна".

Розлючена Фаріон налетіла на кандидатку в мери Києва від Зеленського — "Панельна дурепа"

Відомий політичний діяч Ірина Фаріон в образливій манері висловилася про розумові здібності депутатки від “Слуги Народу” Ірини Верещук. Вона назвала Верещук “дурнуватою шавкою” і “панельною дурепою”.