У Полтавській області на трасі Київ-Харків знайшли Mercedes з простріленими вікнами. У салоні виявили тіло чоловіка з кульовим пораненням.

Автівку розстріляли поблизу міста Пирятина. Про це повідомляє пресслужба полтавської обласної поліції.

"Сьогодні, 29 липня, близько 16-ї години, на автодорозі Київ-Харків, поблизу міста Пирятин, виявлено автомобіль "Mercedes-Benz S-Class". В салоні авто виявлено тіло чоловіка",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На фото видно, що вікна автівки прострелені. За попередньою інформацією, загиблий - житель Донецької області, 1985 року народження.

ЗМІ пишуть, що він широко відомий у злочинному світі.

Зокрема, в Telegram-канал "Новина" з посиланням на джерела в правоохоронних органах повідомляє, що розстріляним в автомобілі Mercedes під Пирятином Полтавської області є Олександр Мазур, якого добре знають у кримінальному світі.

"За нашими джерелами в правоохоронних органах, убитим чоловіком в автомобілі на трасі Київ-Харків є особа, широко відома в злочинному світі. Йдеться про Олександра Мазура", - сказано в повідомленні.

Також оприлюднені нові фото з місця події