В Одесі сталося резонансне ДТП за участі автомобіля поліції: екіпаж в'їхав у малотоннажний вантажний автомобіль служби доставки води. Постраждав водій вантажівки, а також поліціянт і поліціянтка, які перебували в легковому авто.

Джерело: повідомлення пресслужби Патрульної поліції Одеської області.

"Сьогодні, близько 6-ї години ранку, поліцейські отримали повідомлення про спробу самогубства. Зі слів очевидців, жінка хотіла стрибнути з даху будівлі.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Екіпаж патрульних одразу виїхав на місце події. Службовий автомобіль слідував на виклик з увімкненими проблисковими маячками та звуковою сиреною. На перехресті проспектів Шевченка та Гагаріна відбулось зіткнення Renault Trafic та службового авто поліцейських. Унаслідок чого, водій автомобіля Renault Trafic та поліцейські, які перебували в автомобілі Toyota Prius, отримали тілесні ушкодження.

Інформуємо, що на відпрацювання виклику про спробу самогубства одразу був направлений інший екіпаж патрульної поліції, який разом зі співробітниками ДСНС врятував жінку", - йде мова у повідомленні поліції.

Згідно з реконструкцією ЗМІ подій, автівка поліції робила лівий поворот на перехресті і в'їхала у вантажівку, яка їхала по перехрестю справа. У легкового автомобіля зім'ята ліва частина кузова. У мікроавтобуса - передня корпусу і бампер.

За даними ЗМІ, усі троє отримали черепно-мозкові травми. У дівчини і водія мікроавтобуса також переломи ребер. Також у дівчини, ймовірно, травма спини. Всіх трьох постраждалих госпіталізували.

Сьогодні, близько 6-ї години ранку, поліцейські отримали повідомлення про спробу самогубства. Зі слів очевидців, жінка...

Geplaatst door Патрульна поліція Одеської області op Woensdag 29 juli 2020

Нагадаємо, що під Чернівцями некерована вантажівка розчавила чоловіка - не помітив і дав по газах.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Харкові дружок Зайцевої збив стареньку смерть прямо на зебрі - дорога в крові і зламаний посох.

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві водій на шаленій швидкості збив пішохода - закривавлене тіло відлетіло на 50 метрів.