У курортному селі Залізний Порт, що в Херсонській області, невідомий напав на народного депутата від фракції "Слуги народу" Андрія Одарченка. Так, зловмисник підбіг до політика та, вдаривши останнього в обличчя, втік.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції області для Obozrevatel.

"Близько 15:40 до поліції звернувся чоловік, який представився народним депутатом України. За його словами, близько 15:00 в селищі Залізний Порт невідомий чоловік ударив його по обличчю і втік у невідомому напрямку. Протягом години правоохоронці встановили особу чоловіка, який завдав удару", – йдеться в повідомленні.

Андрій Одарченко, фото: Facebook
Андрій Одарченко, фото: Facebook

Зокрема, в поліції наголосили, що зловмисника затримувати по статті 208 КПК України не стали, але відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Водночас, за інформацією ЗМІ, потерпілим виявився депутат від партії "Слуга народу" Андрій Одарченко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше українська телеведуча "наговорила" за рік на 260 мільйонів: похвалилася в декларації

Як повідомляє портал Знай.ua, Слуга Зеленського Одарченко засвітив годинник за 110 тисяч в Харкові - Кернес позаздрить

Також Знай.ua писав, що брудну яму Іллі Ківи показали українцям: секс-квартира в центрі і машина брата на "липових" номерах