Відомий український хлібозавод потрапив у вкрай гучний скандал. Так, у Вінниці тамтешні жителі придбали один з продуктів даної компанії та залишилися його на кілька днів. І варто зауважити, що результат вражає – хліб всього за два дні покрився не цвіллю, а – чорним ворсом.

Про це повідомили в Telegram-каналі "Чорний список".

Як відзначається, мова йде про хліб "Гетьманський", виробником якого є ПрАТ "Концерн Хлібпром" - Вінницяхліб. Так, мешканці міста розповіли, що придбали даний хліб та залишили його на кілька днів. В результаті він покрився невідомою чорною цвіллю, яка схожа більше на какао.

Фото унікального хліба

"Нез'ясовно, але факт. Хліб "Гетьманський" Вінницяхліб. Полежав два дні і покрився брудним чорним ворсом. Страшно уявити, з чого його роблять", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Фото унікального хліба

Водночас, в підтвердження даних слів, в мережі оприлюднили карди з даним хлібом, на яких дійсно видно, що продукт покрити невідомою чорною цвіллю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що відомий український супермаркет мережі "АТБ" вляпався у вкрай гучний скандал, підсунувши покупцям унікальний хліб, який був напакований битим склом.

Як повідомляє портал "Знай.ua" безстрашний тарган "окупував" солодощі з відомого супермаркету і став "моделлю" – "Мою дівчину рвало"

Також Знай.uа писав, що в "АТБ" жінка наїхала на касирку з-за маски і пригрозили жорсткою розправою – "Обмежуєте мої права"