На одеському пляжі поруч з затонулим судном Delfi відпочивальники виявили мертвого дельфіна, якого викинуло на берег. Люди підозрюють, що виною цьому стала нафта, яка вилилася у море з танкера.

Відповідний відеоролик оприлюднили у мережу відпочивальники.

Відзначається, що мертвого дельфіна виявили відпочивальники на однойменному пляжі - "Дельфін", який знаходиться поруч із затонулим танкером Delfi.

"Чесно, коли я побачив це в інтернеті, то подумав, що це якийсь жарт. Але це дійсно маленький мертвий дельфін… Ось Delfi, ось пляж, а ось дельфін, який з'явився сьогодні", - говорить у ролику відпочивальник.

Танкер Delfi, Одеса - фото Facebook
Танкер Delfi, Одеса - фото Facebook

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Місцеві видання повідомляють, що загиблий дельфін може належати до виду морської свині. За словами старшого тренера дельфінарію "Немо" Олени Колмогорова, причиною загибелі ссавця могла послужити інфекція або забрудненість акваторії. Також його могли покалічити сіті або трал рибалок.

Як повідомляв Знай. ua, в Одесі нафтовий танкер “Delfi” викинув в море величезну паливну пляму.

Також Знай. ua писав, що Володимир Зеленський зажадав прибрати затонулий в Одесі танкер.

Раніше Знай.uа писав: Пісочок, море, іржавий танкер: судно Delfi стало "пам'яткою" Одеси.