У Львові відбувся суд над доволі скандальною депутаткою Верховної Ради України VII скликання, членом ВО "Свобода" Іриною Фаріон. Так, останню судили через те, що вона торік під час одного з ефірів нібито образила російськомовне населення.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній Facebook-сторінці.

"Високошановне панство. Сьогодні відбулося перше судове засідання у справі позову до Ірини Фаріон мешканця Макіївки Б. Лубинського у справі начебто образи Фаріон російськомовного населення… Предмет позову - етер Ірини Фаріон на каналі НТА "Юркевич: Акценти" від 8 листопада 2019 року", - написала вона.

Фото колег Фаріон, які прийшли її підтримати під стіни суду

Також вона наголосила, що позивач, який не прийшов суд, вимагає від неї 50 тисяч гривень, але натомість - отримає нічого.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Позивач не прийшов. Не було і його адвоката. Проте справу розпочато. Наступне судове засідання 3 вересня 2020 року об 11.00. Позивач вимагає 50 тисяч гривень за завдані йому "тяжкі моральні збитки". Дусту йому на кутні зуби і 30 срібняків у рожевій торбинці. Хай приїде. Я йому їх вручу", - додала Фаріон.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Фаріон заявила, що Зеленський знищує Україну з-за залежності від Москви.

Як повідомляв Знай. ua, Фаріон в люті налетіла на кандидатку в мери Києва від Зеленського.

Також Знай. ua писав, що на одіозну Фаріон знайшли управу з-за образи російськомовних.