На Донбасі російські окупанти начхали на домовленості та вчергове обстріляли позиції українських героїв. Водночас наші військовослужбовці не піддалися на провокації бойовиків та вогонь не відкривали.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці Операції об'єднаних сил.

"Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації двічі порушили режим тиші – постріли з автоматичного гранатомета пролунали біля Водяного, а неподалік Південного ворог використав стрілецьку зброю. Наші захисники вогонь у відповідь не відкривали", - йдеться в повідомленні.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Також, як наголошується, наразі ЗСУ продовжують розміновувати Донбас та допомагають місцевому населенню.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"93 невідомих вибухових пристрої знайшли підрозділи ДСНС під час розмінування за заявками мешканців прифронтових населених пунктів Донбасу. Також воїни відремонтували 8 будинків та на контрольних пунктах виїзду-виїзду надали медичну та іншу допомогу 37 громадянам України", - додали в штабі ООС.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українські патріоти жорстко пройшлися по новому перемир'ю.

Як повідомляв портал "Знай.uа" вандали осквернили пам'ятник бійцям АТО у річницю визволення міста.

Також, "Знай.uа" писав, що у Чернівцях задзвонили дзвони на честь героя.