Леонід Кравчук, скріншот: YouTube
Леонід Кравчук, скріншот: YouTube

Кравчук розповів Скабєєвій про Зеленского та імпотенцію в 35 років: "Він втомився. Він уже немолодий"

Перший президент України, голова української делегації в ТКГ Леонід Кравчук дав інтерв'ю російській пропагандистці Ользі Скабєєвій, в якому пожартував про імпотентів і перейшов на крик, коли мова пішла про кремлівські ЗМІ. Відповідний ролик з цим з'явився на YouTube.

Володимир Зеленський, скрін з відео
Володимир Зеленський, скрін з відео

Скандальне "бомбардування" Зеленського скасовується: що насправді сказав президент

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський під час відвідин у Києві дитячої лікарні "Охматдит" вирішив, ймовірно, спародіювати чи то попередників, чи то типових політиків і нарвався на критику. Так, мова йде про його фразу: "Літаки летять, будемо всіх бомбити", яка вже розлетілася мережею і стала крилатою.

Бійка Андрія Ткачука та Олександра Вирчика, скріншот: Facebook
Бійка Андрія Ткачука та Олександра Вирчика, скріншот: Facebook

"Чого ти пенишся, с*ка, бл*ть": на Рівненщині два кандидата в мери влаштували бійку на очах виборців

На Рівненщині, а точніше в місті Костопіль, відомий активіст і перший заступником міського голови влаштували ефектну бійку прямо на очах місцеві жителі. Так, останні побилися з-за конфлікту, який між чоловіками триває вже дуже довгий час. Про це повідомили в поліції області після того, як кадри з бійкою потрапили в мережу.

Банкомат, скріншот: YouTube
Банкомат, скріншот: YouTube

Банки почали блокувати перекази українців і забирати гроші: що варто знати кожному

В Україні поступово почали посилювати моніторинг банківських переказів через прийняття однойменного законопроєкту. Отже, фінансові установи почали блокувати перекази маленьких сум, а у тих, хто взагалі не може довести джерело своїх доходів, кошти - забирають.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

Україну поділено на чотири зони: як це відіб'ється на житті різних областей

Так, 31 липня державною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було розподілено регіони України на чотири зони, в залежності від епідемічної ситуації. Так, в країні буде зелена, жовта, помаранчева і червона зона, про що було повідомлено міністром Кабінету міністрів Олегом Немчиновим в Facebook. Ці зміни набудуть чинності 3 серпня. Дані по регіонах оновлюватимуться щотижня в п'ятницю і діятимуть з понеділка наступного тижня.