Стало відомо, що в селі Щасливе в одному з популярних супермаркетів покупниця придбала яйця з сюрпризом всередині, і це далеко не "кіндер". Про це повідомляє Telegram-канал Народний ревізор.

Супермаркет, фото: Getty Images
Супермаркет, фото: Getty Images

Так, в супермаркеті "Фора", що на Харківському шосе, 16, жінка купила десяток курячих яєць. Коли вона прийшла додому та відкрила упаковку, то жахнулася: всередині виявилися протухлі, брудні та з грибком яйця з несприятливим запахом. Також як доказ були прикріплені до публікації фотографії зіпсованого продукту.

Лоток яєць, Telegram

В результаті, покупниці довелося в спеку повертатися назад до магазину. Відзначається, що на полиці лежали такі ж коробки та ніхто їх не прибрав. Жінка замінила лоток яєць на інший з доплатою.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Тернопільщині виробник пригостив покупців булочками з "сюрпризами".

Як повідомляв портал "Знай.uа", українцям продають хліб, який за два дні перетворюється на смертельний "какао".

Також "Знай.uа" писав, що в продуктовому магазині Запоріжжя продовжують продавати прострочені продукти, а також порушувати всілякі санітарні норми.