Посол Росії в Білорусі зробив несподівану заяву про те, що вимоги Києва про видачу затриманих росіян на території Білорусі під час зустрічі з главою Міністерства внутрішніх справ цієї країни не обговорювалися. Про це повідомив на своїй сторінці в facebook експерт-міжнародник російського видання "Коммерсант" Максим Юсін.

Він підкреслив, що задається питанням про те, чому це не обговорювалося.

"Страшно собі уявити, які будуть наслідки для російсько-білоруських відносин, якщо Лукашенко раптом вирішить видати Києву затриманих росіян. Може бути, послу все-таки варто було обговорити це питання з білоруськими співрозмовниками? Поки не пізно", - написав експерт. Передплатники активно коментують його публікацію.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"Может все-таки обсуждались, только замалчивают...", "А мабуть думають, що батька не зважиться видати - це блеф перед виборами. Намагаються переблефовать, а ось чи вийде - питання", "Я думаю, що весь цей галас дуже велика помилка з боку Лукашенка, голосів він таким чином не набере, а відносини з Росією зіпсує. Так не можна, ПП на те й існують у всіх країнах світу, щоб залишатися в тиші", "А мені теж цікаво, що буде, якщо видасть Україні. По-моєму, нічого принципово нового. А союзну державу і так тріщить по швах, може й на краще", - написали користувачі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Білорусі затримали 32 бойовика Путіна з ПВК "Вагнера"

Як повідомляв портал Знай.uа, 13 бойовиків Вагнера із затриманих в Білорусі воювали проти України

Також Знай.uа писав, Лукашенко заявив, що не хоче ставати на коліна перед росіянами