З'явилася інформація, що в Одеській області виявили плантацію конопель на 6 гектарів. Урожай оцінюють на 40 мільйонів гривень. Про це повідомляють в Держприкордонслужбі.

"Прикордонники Ізмаїльського загону Морської охорони в Ренійському районі Одеської області виявили добре обладнану плантацію конопель з крапельним зрошенням і ознаками культивування", – йдеться у повідомленні.

Плантація, Держприкордонслужба

За інформацією Держприкордонслужби, садівники ретельно продумали розташування свого "господарства" – між озерними каналами, куди важко дістатися.

"Але від гострої оптики прикордонного квадрокоптера соковиту зелень характерних кущів на чотирьох ділянках загальною площею близько 60 тисяч квадратних метрів приховати не вдалося", – додали в ДПСУ.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Конопля, Держприкордонслужба

Правоохоронці нарахували понад 1700 кущів конопель. На даний момент встановлюють коло осіб, причетних до протиправної діяльності.

Власникам плантації загрожує відповідальність за статтею про незаконні посіви або вирощування снотворного маку чи конопель (ст. 310 КК України).

Конопля, Держприкордонслужба

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у зоні ООС виявили промислову плантацію конопель.

Як повідомляв портал "Знай.ua", під Чернівцями виявили плантацію забороненої рослини.

Також "Знай.ua" писав, що під Кропивницьким копи виявили теплиці з посівами конопель.