З'явилася інформація, що так званий режим припинення вогню на Донбасі вже порушили більше 200 разів. Варто нагадати, що даний режим розпочався 27 липня 2020 року.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу Інсайдер.ua.

Донбас, скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Донбас, скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Перемир'я на Донбасі порушили вже понад 200 разів. Про це повідомляється в щоденному звіті ОБСЄ в Україні, де йдеться про 225-ть порушеннь режиму припинення вогню з початку перемир'я, а також про "озброєнні, розміщеному в порушення ліній відведення по обидві сторони від лінії зіткнення". Крім того, зазначається обмеження пересування на блокпосту поблизу непідконтрольного смт. Оленівка.", - повідомляють автори публікації

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що прес-центр штабу операції Об'єднаних сил України в Facebook повідомляє, що на Донбас направлять військовослужбовців, які мають досвід участі в миротворчих місіях ООН. Про це йдеться в повідомленні телеграм-каналу Klymenko Time. У повідомленні говориться, що їх розмістять на першій лінії оборони в Донецькій і Луганській областях, як один з кроків по виконанню домовленостей про повне і безстрокове припинення вогню.

При цьому робиться акцент на тому, що ЗСУ готові дати відсіч противнику в разі порушення домовленостей, для чого в командуванні об'єднаних сил створено відповідні додаткові резерви.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські патріоти жорстко пройшлися по новому перемир'ї - "За наївність Зеленського заплатять солдати".

Як повідомляв Знай.ua, "глави" окупованих територій заявили про повне припинення вогню на Донбасі.

Знай.ua писав, українські герої зізналися, що думають про нове перемир'я на Донбасі: "Не дуже віриться".