Українцям мало не щомісяця обіцяють зменшення розмірів оплати платіжок ЖКГ, однак статистика показує абсолютно притилежне.

Про чергове "зменшення" платіжок ЖКГ відзвітував Держстат. Звіт про оплату населенням житлово-комунальних послуг розмістив на сторінці у facebook Олександр Скубченко.

Читайте Знай в Google News!

Як свідчать статистичні дані, у червні 2019 українцям за послуги ЖКГ було нараховано 4,4 мільярда гривень, а в червні 2020 року - 7,7 мільярда. В 1,8 рази більше за рік.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Дякую, пане президенте. Спасибі величезне, що напівпровідники і легалізація марихуани для вас важливіші, ніж захист українців від тарифного грабежу. Грабували при Порошенко, а при Зеленському грабувати стали в 2 рази більше", - йдеться у повідомленні.

Госстат об очередном "уменьшении" платёжек ЖКХ отчитался. В июне 2019 украинцам за услуги ЖКХ было начислено 4,4...

Geplaatst door Александр Скубченко op Vrijdag 31 juli 2020

За словами автора, з завтрашнього дня - "ринок газу" і збільшення тарифу на електроенергію. А з жовтня - збільшення тарифів на поставку газу і нові тарифи на опалення. А з 1 січня - ще й на воду збільшення.

Загалом, непосильне це завдання для Зеленського і його команди - навести порядок в ЖКГ і тарифоутворення.

Один із прикладів підвищення, коли доставка газу в 8 разів дорожче самого газу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, військових хочуть включити у загальну пенсійну систему.

Як повідомляв портал Знай.uа, пенсіонерам пообіцяли перерахунок у грудні.

Також портал Знай.uа писав, що українцям перерахують борги за комуналку.