Українцям показали чергове "зменшення" платіжок ЖКГ: "Непосильне завдання для Зеленського"

Українцям мало не щомісяця обіцяють зменшення розмірів оплати платіжок ЖКГ, однак статистика показує абсолютно протилежне. Про чергове "зменшення" платіжок ЖКГ відзвітував Держстат. Звіт про оплату населенням житлово-комунальних послуг розмістив на сторінці у facebook Олександр Скубченко.

Урожай-реготунчик: на Одещині випадково виявили плантацію конопель на 40 мільйонів

З'явилася інформація, що в Одеській області виявили плантацію конопель на 6 гектарів. Урожай оцінюють на 40 мільйонів гривень. Про це повідомляють в Держприкордонслужбі. За інформацією Держприкордонслужби, садівники ретельно продумали розташування свого "господарства" – між озерними каналами, куди важко дістатися.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Українських героїв тепер точно не зломити, путінським воякам доведеться несолодко - НАТО оснастив до зубів

Попри прогрес армії в останні роки, проблем в збройних силах України вистачає. Тому прикордонна служба — перший рубіж оборони нашої країни, до сих пір ходить зі стрілецькою зброєю, яка давно морально застаріла. Однак в цьому напрямку нарешті з'явилися певні рухи. Зокрема, Державна прикордонна служба заявила про закупівлю нового виду стрілецької зброї, яке знаходиться на озброєнні країн NATO.

Українські військові, фото з відкритих джерел
Українські військові, фото з відкритих джерел

Ляшко у відрядженні розсипався в компліментах залізничникам: "Триглодити"

У неділю, 2 липня, Україна святкувала професійне свято однієї з найважливіших професій — День Залізничника. Зрозуміло, депутати і політики провели кілька зустрічей з працівниками залізниці. До їх числа увійшов і Олег Ляшко. Глава Радикальної партії України прибув в один з найбільших залізничних вузлів нашої країни — Бахмач.

Олег Ляшко, фото Facebook
Олег Ляшко, фото Facebook

Вихователі змушують українських дітей все тримати в собі, батьки б'ють на сполох

Із Запоріжжя прийшли вельми сумні новини. Так, в місцевому дитячому садочку сталася нечувана для 2020 року історія. Річ у тому, що вихователька не дозволила дитині піти до туалету. І це в той час, коли група гуляла на вулиці. Замість спокійної задовільної відповіді жінка зібрала всю групу і стала насміхатися над дитиною.

Дитячий садок, скріншот: YouTube
Дитячий садок, скріншот: YouTube