З Миколаївської області прийшли вельми тривожні новини, насправді навіть трагічні. Ця історія про те, якими бувають люди жорстокими і цинічними. Виявилося, що сімейна парочка десть років тримала на ланцюгу самотнього пенсіонера.

Читайте Знай Google News!

Про це стало відомо завдяки сюжетом одного з українських телеканалів.

Так, заява про це жахіття надійшла у Єланецьке відділення поліції від голови однієї з сільських рад. Жінка розповіла, що побачила в соціальній мережі ролик про таке жорстоке ставлення до літньої людини.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Пенсіонера тримали на ланцюгу 10 років, скріншот: Facebook
Пенсіонера тримали на ланцюгу 10 років, скріншот: Facebook

"Правоохоронці з'ясували, що дійсно 75-річного чоловіка, якого 10 років тому взяла доглядати подружня пара, прикутий залізним ланцюгом у дворі і тримали на прив'язі", - сказано в публікації.

Подружня пара утримувала літнього чоловіка заради його пенсії. Тепер злочин кваліфікували як незаконне позбавлення волі, за що кримінальний кодекс передбачає до 5 років в'язниці. Старенького бранця звільнили, а причини та інші обставини події з'ясовуються.

Також варто нагадати нашим читачам, що на Закарпатті, у Виноградові, четверо підлітків жорстоко побили 12-річну дитину. Все, що відбувалося, було знято на відео. Про це стало відомо з повідомлення активіста Сергія Волошина, яке він розмістив на своїй сторінці в Facebook. За попередньою інформацією, між дітьми спалахнула сварка, під час якої двоє 14-річних дівчаток і двоє 15-річних хлопців побили 12-річну подругу. До поліції за допомогою відразу ж звернулася мати постраждалої дитини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українська заробітчанка в Італії вбила роботодавця, а тіло заховала: змушував до статевих відносин втрьох і не пускав додому.

Як повідомляв Знай.uа група підлітків влаштувала полювання на 6-річних малюків: "Знімай штани і показуй...".

Знай.uа писав, дніпрянин опинився в полоні озвірілого знайомого – два дні тортур в собачому ошийнику.