У Сумах неповнолітні підлітки протягом півроку знущалися з 7-річного хлопчика. Вони піддавали дитину моральному, фізичному і сексуальному насильству.

Читайте Знай в Google News!

Тепер обставини і подробиці злочину оприлюднено. Жителі Сум вийшли на вулиці, щоб надати справі розголосу.

протести в Сумах, фото 0542

Знущання з хлопчиком почалися в березні. Банда підлітків регулярно здійснювала над дитиною насильство, а відео викладала в YouTube. На одному з них підлітки змушували школяра їсти собачі екскременти. Хлопчик був вимазаний і наляканий, а малолітні садисти за кадром питали: "Ну що смачно? Правда, смачно!".

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

На другому відео нелюди змушують дитину сідати на відламану від парасольки ручку. А самі примовляють: "Нижче сідай, нижче".

Потім хлопчика змушували сідати вже на пляшку. Сталося це 25 липня. Хлопчик йшов додому і сильно плакав. Його зустріли інші діти, які і привели дитину додому, де їх зустрів батько.

"Він став розпитувати що трапилося, тоді хлопці йому розповіли. Батько відразу викликав поліцію", - поділилася місцева мешканка.

1 серпня поліція відкрила кримінальне провадження за хуліганство, але пізніше перекваліфікувала справу на ч. 4 ст. 152 (згвалтування). Потім люди вийшли на протест, щоб домогтися справедливого розгляду справи.

Катування відбувалися в мікрорайоні Добровільний, де розташований приватний сектор. Про це пише Obozrevatel.

протести в Сумах, фото 0542

"Ці малолітки, їм по 12-14 років, навчаються в місцевій школі №16. У навчальному закладі давно з дисципліною не все гаразд. З 2012 року батьки наполягають на тому, щоб директора поміняли. Але все марно. Ось тепер учні цієї школи і відзначилися", - сказала місцева мешканка.

"Ми всі боїмося за своїх дітей. Сьогодні це буде чиясь дитина, а завтра нападуть на мою. Всі налякані. Ці підлітки ведуть асоціальний спосіб життя. Вони можуть обматюкати дорослих, пошкодити майно. І їм все сходить з рук, просто дивно", - зізнався житель мікрорайону.

Відомо, що в злочині брали участь близько семи підлітків. Але призвідників троє: Артем П., Артем Р. і Вадим Л. Всі вони навчаються в школі №16.

У Вадима мати працює техпрацівником у судово-медичній експертизі. Вона запевняє, що син не винен. Артема П. з дому не випускають, а в Артема Р. батько вже кілька разів був у місцях позбавлення волі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Дніпром засудили горе-матір, яка розбещувала маленького сина.

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий фотограф згвалтував дитину в Сумах.

Також портал Знай.ua писав, що дівчину з дитиною намагалися згвалтувати в купе київського потягу.