Нещодавно стався пік за перевантаженнями туристичних маршрутів на таких локаціях у Карпатах як Синевир, Шипіт, водоспад Кам'янка та фортеця Тустань. Так, на дорогах утворюються кілометрові пробки.

Читайте Знай в Google News!

Про це написав засновник однієї з туристичних компаній Ігор Губіліт на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, інфраструктура і так була завантажена, але після того, як локації почали відвідувати туристи на власних авто, на дорогах почали утворюватися величезні черги.

затори в Карпатах, фото з Facebook
затори в Карпатах, фото з Facebook

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

затори в Карпатах, фото з Facebook
затори в Карпатах, фото з Facebook

"Ми маємо близько 50 одноденних маршрутів по Львівській області, на більшості з яких ви не зустрінете туристів, будь ласка, вибирайте і їдьте, тому, що реально їхати всім одночасно на Синевир або на водоспад Кам'янка немає сенсу, назвати відпочинком годинні стояння в чергах щоб доїхати і виїхати, а також йти кілометри у хаотично припаркованих машин і вдихання вихлопних газів, це явно не те на що розраховують люди плануючи поїздку", - повідомив Губіліт.

У коментарях люди почали викладати фото з інших локацій, де дорога заповнена автомобілями.

затори в Карпатах, фото з Facebook
затори в Карпатах, фото з Facebook

З травня місяця цього року в популярних місцях наших Карпат спостерігається величезна кількість індивідуальних туристів...

Geplaatst door Ігор Губіліт op Maandag 3 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Службу порятунку надійшло повідомлення про те, що під час проходження туристичного мaршруту нa гору Пікуй 45-річній жінці з Ужгородa раптово стало дуже зле.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Тернопільщині в лісництві оселилися рідкісні птахи.

Також портал Знай.ua писав, що в Карпатах жваве оленятко напав на грибника - захищав будинок, як бійцівський пес.