Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков більше не є загрозою для президента України Володимира Зеленського, адже голова держави "чітко пояснив" йому, хто в країні головний.

Про це в інтерв'ю Радіо Свобода розповів радник з антикризових комунікацій голови Офісу президента Андрія Єрмака Михайло Подоляк.

Ще недавно у Верховній Раді хотіли звільнити главу МВС Арсена Авакова через те, що уряд був незадоволений його роботою, а в кулуарах подейкували про президентські замашки міністра.

Подоляк в інтерв'ю розповів про те, як Зеленський дав зрозуміти Авакову, хто головний в країні.

"Іноді Аваков занадто очевидно намагався перетягнути на себе функції президента. Не знаю, навіщо. Зараз, по-моєму, Володимир Олександрович делікатно, але чітко пояснив, що президент в цій країні він, і тільки він, і ключові напрямки визначає тільки він, а у Арсена Борисовича - безпека ", - розповів Подоляк.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Подоляк зазначив, що глава держави чітко дав зрозуміти у взаєминах з міністром, хто є хто в цій країні, і це не було одноразово, президент показав це своєю поведінкою.

"Це питання поведінкових внутрішніх реакцій. Знаєте, як кажуть: "кулуари ". Ось в кулуарах певним чином люди поводяться. І мені здається, що ця диспозиція, нова диспозиція, виникла протягом останніх трьох-чотирьох місяців, коли вже точно зрозуміло, що Володимир Олександрович - це серйозний гравець і він прийшов на досить тривалий час, і Арсен Борисович теж це зрозумів. і це - дуже добре. Тому що неможливо, коли існує чийсь ілюзія, що він має право перетягувати на себе функції президента ", - підкреслив радник глави ОПУ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський поставив ультиматум Венедиктовій і Авакову

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський закликає не продовжувати карантин

Також Знай.ua писав, Зеленський їде на Прикарпаття шукати 480 мільйонів