Українка та студентка ліванського університету "Каслік" Ірина Карапата, яка перебувала за 5 кілометрів від місця події, розповіла нам, що відчула в момент вибуху та що відбувається у місті. Про це пише hromadske.
Читайте Знай в Google News!
Жінка каже, що спочатку увечері 4 серпня відчула перший вибух, який її насторожив.

"За хвилину будинок почав хитатись як від землетрусу і одразу пролунав другий, потужний вибух, який заглушив вуха, а далі паніка, посипались вікна у сусідів. Перша думка — атака Ізраїлю, одразу зник інтернет, зв’язок. Коли ми вибігли на вулицю, побачили клуби червоного диму зі сторони порту…Що саме вибухнуло поки що не відомо, відбувається розслідування, а ми чекаємо новин. Вибух був настільки потужним, що ударна хвиля вибила шибки, а подекуди й двері на відстані 5 км. Зрештою звук вибуху був чутний по всій території Лівану", - розповіла вона.

Люди тікали і намагалися триматися на безпечній відстані від місця вибуху. Безперервна пожежа, десятки зруйнованих будівель, всюди медики, рятувальники і поліція. Так виглядає ранок в Бейруті. За оновленими даними, при вибуху в ліванській столиці постраждали більше чотирьох тисяч чоловік. За останніми даними від вибуху загинули 78 чоловік.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, раніше ми писали, що у Бейруті стався надпотужний вибух.