Житель української столиці, який в мережі Facebook підписаний, як Юджин Лович поділився з українцями вельми тривожною історією. Виявилося, що його батько зник, і не залишив жодних слідів. Хлопець у всьому звинувачує поліцію, і не може зрозуміти, чому у 2020 році так важко знайти людину, громадянина України зрештою.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації хлопця в мережі Facebook.

Публікація Юджина, скріншот: Facebook
Публікація Юджина, скріншот: Facebook

"І все ж з кінця квітня досі правоохоронці так і не з'ясували, чи сів мій батько на поїзд Мукачево — Київ. Мені надали дані за червень, за якими якийсь Юрій Войналович поїхав до Херсона. Поліція стверджує, що це мій батько. І логіка тут відсутня. За документами зрозуміло, що люди їздять на відпочинок та й прізвище Войналович не рідкісне в Україні. (Можливо хочуть справу вже на Херсонщину перекинути).",- пояснює ситуацію Юджин.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Публікація Юджина, скріншот: Facebook
Публікація Юджина, скріншот: Facebook

Сумну історію з перекиданням справи поліцією з міста до міста можна порівняти з дитячою забавою "Гаряча картопля". Однак це життя, і такі жарти від Нацполіції вже давно набридли українцям.

Публікація Юджина, скріншот: Facebook
Публікація Юджина, скріншот: Facebook

"Підозрюю, що поліція повністю не діє в цьому розслідуванні. Скажіть, для чого нам поліція, якщо я не відчуваю себе захищеним у своїй державі і коли наступного разу мене пограбують - це лише "сімейна сварка", а про допомогу я мовчу взагалі. У нас вміють створювати шоу і з БТРами влаштовувати показовий арешт недотерористів, а реальні проблеми громадян — це порожнє місце. Навіщо мені така держава в смартфоні?!",- скаржиться син зниклого безвісті чоловіка.

Також варто нагадати нашим читачам, що в Харкові співробітники Немишлянського відділу поліції розшукують 12-річного Станіслава Нумеровського. Як стало відомо з повідомлення, то підліток пішов з дому в ніч на 12 червня і до цього часу не повернувся.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Дніпрі третій рік шукають зниклого чоловіка: пішов з дому без пам'яті, любляча сім'я хапається за кожну соломинку.

Як повідомляв Знай.uа, під Києвом шукають молоду дівчину, тиждень тому як у воду канула: невже Україні знову плакати.

Знай.uа писав, у Києві безслідно зникла юна дівчина, відзначала Різдво з друзями і не повернулася: як можна допомогти.