Як відомо, в Україні влада запровадила карантин через пандемію коронавірусу з березня 2020 року. Вже майже півроку українці змушені носити в громадських місцях захисні медичні маски. Чого тільки не надягали на голову українці - і пакети, і протигази, навіть нижню білизну. Однак один громадянин з сильним почуттям креативу пішов далі.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного популярного Telegram-каналу міста Запоріжжя.

Креативна маска в "АТБ", фото: "Голос Запоріжжя"
Креативна маска в "АТБ", фото: "Голос Запоріжжя"

Так, в Мелітополі чоловік на касі "АТБ" продемонстрував свою кмітливість і показав ще один спосіб створення "маски", без якої на касі не обслуговують. У супермаркеті покупець натягнув на обличчя сумку-авоську, тим самим закривши ніс і рота.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляють очевидці, такого "карантинника" обслужили і питань не поставили. Ось такі "хитрощі" і курйози, не здоров'я заради, а для системи.

Варто також нагадати нашим читачам, що в Запоріжжі чоловік влаштував розбірки просто в супермаркеті. Всьому виною захисна маска. Таким чином, повідомляється, що стався даний інцидент вдень понеділка, третього серпня. У магазині АТБ, що на проспекті Пушкіна, сталася бійка між охоронцем і покупцем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Пропуск до супермаркету": Комаровський розповів, коли потрібні маски.

Як повідомляв Знай.uа, МОЗ заявило про 400 тисяч українців з вірусом, анонсовано новий сценарій: "Розслаблятися зарано".

Знай.uа писав, чи потрібно школярам купувати маски і антисептики за власні гроші? У МОН дали відповідь.