Мешканці кількох районів Львова спостерігають густий, чорний дим. Причиною йому стала масштабна пожежа, яка спалахнула вдень в одній з багатоповерхівок міста. Повідомляється, що горить житловий висотний будинок, розташований на вулиці Люблінській 164. На даний момент Державна служба надзвичайних ситуацій займається ліквідацією загоряння.

Наразі відомо, що у житловій багатоповерхівці Львова загорівся дах. У чому причина пожежі-поки невідомо. Дах багатоповерхівки складається з руберойду, який добре горить, тому рятувальникам поки складно ліквідувати загоряння. На місці працюють шість автомобілів рятувальної служби. Мешканці багатоповерхового будинку були евакуйовані.
На даний момент загоряння продовжують гасити.

Прес-служба ДСНС повідомляє, що пожежею охоплено 15 квадратних метрів даху. Густий, чорний дим продовжує підніматися над вулицями Львова, його видно з кількох районів міста. ДСНС поки не надало повідомлень про постраждалих.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадавши, половина Бейрут зруйнований, інший паралізувавши колапс

Як повідомляв портал Знай.ua, названа причина гігантського вибуху в порту Бейрута

Також Знай.ua писав, трагедія в Бейруті: на місці НП знайшли російську вибухівку.