Дізнайтеся, як складеться п'ятниця 7 серпня для вашого знака Зодіаку. Астрологи обіцяють сприятливий день для більшості знаків, але корисною порадою абсолютно для всіх представників зодіакального кола буде тримати емоції при собі і не піддаватися пристрастям.

Овен

Вас буде долати роздратування на всіх навколо, але агресія не вихід. Вдих, видих, порахуйте до десяти і знайдете мирне і раціональне рішення для будь-яких конфліктів.

Бик

День буде яскравим і багатим на зміни, причому торкнутися вони можуть будь-якої зі сфер життя. При цьому ви не обов'язково будете до них готові. Але справлятися з несподіванками і є ваша побутова суперздатність, хіба не так?

Близнюки

Ви виграєте, якщо застосуєте до всього практичний, розумний і цілеспрямований підхід. Перед тим, як прийняти рішення, - будь-яке! - ретельно продумайте всі"ЗА" і "проти". Зберігайте оптимістичний настрій.

Рак

Сьогодні слід бути обережним і вибірковим у спілкуванні з людьми — астрологи побачили для вас великий ризик конфліктів. Щоб уникнути напруженості дня, краще проведіть час наодинці з собою або на природі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Лев

Сьогодні ви зможете відчути себе лідером в будь-якій ситуації: все буде перебувати під вашим найсуворішим контролем, що допоможе вам досягти цілей. А ось з близькими, навпаки, краще вести себе м'якше.

Діва

Сьогодні краще не перенапружуватися на роботі, а присвятити свій день приємним заняттям і улюбленим людям. Вони напевно скучили за Вашою увагою.

Терези

Зірки гороскопу не рекомендують Терезам сліпо довіряти інтуїції і внутрішньому голосу. Кожну ситуацію необхідно прораховувати, при цьому брати до уваги будь-яку деталь. Логіка і чітка стратегія приведуть до успіху.

Скорпіон

Візьміть невеликий тайм - аут і хоч трохи перепочити. Набирайтеся сил і присвятіть час собі коханому, не переживайте через непередбачені витрати. Рекомендується провести час з близькими і рідними, це допоможе вам прийти в рівновагу.

Стрілець

Вам під силу звести нанівець будь-які розбіжності і спірні ситуації. Навіть в критичних моментах ви проявите свою стійкість і дипломатичність. День обіцяє бути сприятливим, не скупіться на Поради для інших і приходьте на допомогу тим, хто просить.

Козоріг

Козерогам рекомендується займатися виключно тими справами, в яких він зацікавлений сам. В іншому випадку представники знака можуть наробити масу помилок. День сприятливий для сімейних посиденьок і зустрічей.

Водолій

Сьогодні ви можете вдало влитися в колектив або відчути себе важливим осередком в будь-якій системі. Довіртеся вашому внутрішньому пориву, так з'являться шанси впевнено просунутися вгору по кар'єрних сходах.

Риб

Від вирішення важливого завдання, яка постане перед вами сьогодні, буде залежати картинка майбутнього. Кожне слово і дію необхідно ретельно зважити і довіритися холодного розуму. Зберігайте спокій в будь-якій ситуації.