Новина про шкуродерку Христину Степаненко, яка мешкає під Запоріжжям, викликала резонанс в мережі. Жінка продавала в соцмережі фото та відео, в яких показувала знущання над тваринами.

Зоозахисники знайшли шкуродерку та передали її в руки поліції. Про це повідомляє міський портал ZaБор.

У 24-річної шкуродерки безліч груп ВКонтакте, з назвами "Клуб любителів сільських баб", "Сільська правда" і "Hard crash from Christina". Доступ до них вона продавала по 50 євро, обіцяючи багато контенту зі знущаннями над тваринами, а також фото та відео на яких вона оголена.

Інста-блогер і захисник тварин Андрій Лукін в соцмережах просив допомоги у своїх підписників.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Завдяки зверненню блогера, вдалося з'ясувати, що Христина Степаненко проживає в селі Петро-Михайлівка, замужем за колишнім військовим і виховує малолітню дитину.

Інна Позднякова, фотограф і голова громадської організації "Запорізька зоозахисна ліга" разом з Романом Кузьменко, депутатом обласної ради звернулися до правоохоронців з наявною інформацією, фотографіями і скріншотами з груп.

За місцем її проживання провели обшук, розпочато слідство.

Зловмисниця у всьому зізналася і розповіла про свою "важку і сплюндровану долю".

Як виявилося, в селі Вільнянського району Запорізької області орудувала група шкуродерів. Очолював її 52-річний Олександр разом з дружиною. Христина була головною актрисою в роликах з вбивствами і тортурами тварин. За її словами, у неї не було вибору: або жити на вулиці, або вбивати тварин. Вона вибрала останнє, про що зараз вона нібито шкодує.

Крім таких роликів трійця знімала і порно за участю знерухомлених тварин. Відзняте відео збоченці завантажували в групу ВКонтакте "Hard сrach from Cristina" і продавали таким же збоченцям.

Під час обшуку у Христини Степаненко по всьому двору були виявлені різні частини тіла тварин.

Операція із затримання проведена відділом протидії кіберзлочинності в Запорізькій області Департаменту кіберполіції. Злочинцям загрожує до 8 років позбавлення волі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві шкуродер викинув кота з п'ятого поверху

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві шкуродер знущається над беззахисними тваринами

Також Знай.ua писав, шкуродерка із Запоріжжя влаштувала вдома катівню для беззахисних тварин