Зеленський переконаний, що несправедливо вважати Татарова представником "старої" влади, адже "ми всі жили за часів Януковича".
Читайте Знай в Google News!
Президент України Володимир Зеленський прокоментував призначення Олега Татарова із оточення Януковича заступником керівника Офісу президента.
Як відомо, Татаров був заступником начальника Головного слідчого управління МВС в часи президенства Віктора Януковича. Про це призначення Зеленського запитали журналісти під час спілкування з президентом у Мар'їнці Донецької області.

Гарант зазначив, що не вважає Татарова старим кадром лише через те, що він працював за старої влади. Зеленський зауважив, що "ми всі жили за часів Януковича, але деякі люди побігли разом з паном Януковичем".
"Спеціалісти, кожен керівник, хто очолює ту чи іншу ланку влади в нашій країні, може підбирати (кадри. – Ред.). Ми всі жили за часів Януковича, але деякі люди тікали разом з ним. А багато людей залишилися нормальні, які не зрадили Україну. Мені здається, що це не є справедливо всіх людей, які очолювали певну ланку влади за часів Віктора Федоровича Януковича, вважати кимось зі старої влади. Головне, щоб людина була чесна", – сказав Зеленський.

Володимир Зеленський спілкується з представниками ЗМІ у місті Мар'їнка.

Володимир Зеленський спілкується з представниками ЗМІ у місті Мар'їнка.

Geplaatst door Офіс Президента України op Vrijdag 7 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, активісти та депутати зреагували на призначення Татарова в ОП

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський "втомився" від карантину в Києві

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також Знай.ua писав, Зеленський відвідав резиденцію на Прикарпатті