Міністром охорони здоров'я України Максимом Степановим буде ініційовано посилення контролю за дотриманням заходів, які були введені через пандемію COVID-19 в Україні. Про це Степанов повідомив під час брифінгу.

Читайте Знай в Google News!

Міністр повідомив: "ми бачимо дуже істотне погіршення ситуації. Я буду звертатися до своїх колег, які відповідають за контроль всіх наших заходів, щодо обмежувальних заходів".

В Україні в черговий раз був поставлений антирекорд за кількістю госпіталізованих і нових випадків зараження. Міністр охорони Здоров'я України звертатиметься щодо посилення контролю за всіма обмежувальними заходами та правилами, що були встановлені в країні.

Популярні новини зараз
Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За минулу добу, за його словами, було зроблено 19 327 досліджень методом полімеразної ланцюгової реакції і 20 542 методом ІФА.

Стало відомо, що президентом України Володимиром Зеленським було дано доручення прем'єр-міністру щодо перегляду режиму роботи контрольно-пропускних пунктів на тимчасово окуповану територію АР Крим і Севастополя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, звикаємо до антирекордів: МОЗ ознайомило зі статистикою на 8 серпня. Зафіксовано 1489 нових випадків зараження COVID-19 і цифри продовжують зростати.

Як повідомляв "Знай.ua", в Луцьку немовля впало в кому після щеплення: хто винен.

Знай.ua писав, що українців пустять у церкві, незважаючи на коронавірус - Бог дозволив.