Літо-сезон весіль, а весілля в Українському селі завжди проходять з розмахом. Їх не святкують у вузькому сімейному колі, на такий захід збирається все село, а часом приходять навіть жителі найближчих околиць. Однак під час пандемії коронавірусу, сільське весілля може сприяти поширенню вірусу. Так сталося в Чернівецькій області.

У Кіцманському районі Чернівецької області сталося три весілля. Причому відгуляли їх в кращих традиціях, на першій були присутні 300 чоловік, на другій – 400, а на третій і зовсім 500. При цьому людей не зупинила навіть пандемія коронавірусу. Ні про яке дотримання дистанції або інші заходи безпеки мови не йшло. Кінець історії був закономірний.

Після цих весіль у Кіцманському районі було зафіксовано спалах захворюваності COVID-19. Повідомляється, що заражено відразу 20% людей, які гуляли на весіллях, був виявлений коронавірус, і тестування досі триває. Через народні гуляння МОЗ внесло Кіцманський район до Червоної карантинної зони.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, МОЗ готується до другої хвилі пандемії: Зеленський озвучив термінову заяву.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, вірус залишив львів'ян без водійських прав і автономерів - " Половина співробітників-без масок".

Знай.uа писав, Луцьк і Тернопіль з боєм вирвалися з "червоної зони" , а місто Кернеса туди потрапило.