Президент України Володимир Зеленський отримав нову петицію від громадян, які просять главу держави заборонити будівництво релігійних споруд та символів на вершинах Українських Карпат та за маршрутом від підніжжя до них.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки інформації на офіційному порталі Президента України в розділі петиції. Автором петиції виступив українець Андрій Слижук Іванович.

Петиція щодо Карпат, скріншот: petition.president.gov.ua
Петиція щодо Карпат, скріншот: petition.president.gov.ua

Петиція щодо Карпат, скріншот: petition.president.gov.ua
Петиція щодо Карпат, скріншот: petition.president.gov.ua

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Заборонити будівництво релігійних споруд і символів на вершинах Українських Карпат і за маршрутом від підніжжя до них! (Зокрема будівництва "Екуменічної Хресної Дороги" на вершині Українських Карпат Піп Івані Чорногорському)", - так сформулювали назву петиції.

"Ми, народ України, звертаємося до Президента України! Прохання видати указ Президента України та звернутися до Верховної Ради України із законопроєктом, який заборонить перетворювати національне багатство України на Релігійний будівельний майданчик! Прохання взяти до уваги та розробити стратегію збереження природного багатства Українських Карпат та сформувати, законодавчо затвердити стратегію розвитку туристичної привабливості даної території!",- пише автор.

Варто також нагадати нашим читачам, що звільнити голову енергетичного комітету парламенту Андрія Геруса може тільки Верховна Рада. Про це повідомляється на сайті президента України у відповідь на електронну петицію, в якій просили президента врятувати вугільну галузь і вигнати Андрія Геруса з енергетики, і яка набрала більше 25 000 підписів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, від Зеленського вимагають негайних дій: людям - "карантинні" виплати, а чиновників - на детектори брехні.

Як повідомляв Знай.uа, Харків терпить десятиліття війни між Кернесом і Фельдманом: як починалася " битва титанів".

Знай.uа писав, львів'яни стали на коліна на відремонтованій дорозі і потролили чиновників на всю Україну: "спасибі".