Згідно з новим списком, в Україні за останні два тижні захворюваність коронавірусною інфекцією склала 38,10 осіб на 100 000 населення, що дозволило внести Україну до "зеленої" зони.

Про це повідомляє Telegram-канал Romanenko Dreams&Nightmare Show.

Попри антирекорди COVID-19, Міністерство охорони здоров'я віднесло Україну до "зеленої" зони

МОЗ оновило перелік країн, які за кількістю випадків ковіду можуть бути віднесені до "червоної" та "зеленої" зон. Згідно з новиму переліком, в Україні за останні 14 днів захворюваність на COVID-19 становить 38,10 осіб на 100 тисяч населення, а це означає, що Україна входить до "зеленої" зони.

До "зеленої" зони віднесено популярні для відпочинку серед українців Хорватія, Туреччина, Словенія, Словаччина. А також Чеська Республіка, Білорусь, Литва, Латвія.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

А от до переліку країн "червоної" зони потрапили Греція, Польща, Богарія, Чорногорія, Румунія та.. Польща.

На це звернув увагу Юрій Романенко:

"Завдання на логіку від МОЗ: чому в червоній зоні Польща з показниками 20, 10? ... Якщо подумати, то в Польщу їдуть заробітчани в великих кількостях, там транскордонна торгівля. І напевно ніхто не хоче сидіти в карантині, а ЦПР тести коштують чималої бабла. Тому краще Польщу помістити в червону зону, а туристичні країни на яких можуть заробити авіаперевізники, не будемо тикати пальцем як, та фірми в зеленій", - зазначив Романенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, міністр Степанов пояснив, що Харків випадково і помилково був включений до "червоної зони"

Як повідомляв портал Знай.ua, Тернопіль виключать з червоної зони карантину.

Також Знай.ua писав, міністр Степанов пригрозив містам червоної карантинної зони наслідками відмови від дотримання обмежень.