У Таїланді загинула українська тревел-блогерка, тіло дівчини досі не можуть доставити на батьківщину для похорону.

Молода тревел-блогерка Валерія трагічно загинула далеко від рідного дому. Вона публікувала замітки про свої подорожі під псевдонімом Ya_Lerochka.

Про смерть молодої українки повідомила її подруга Анна Токарєва на своїй сторінці в Instagram. Вона розповіла, що Валерія розбилася в автомобільній аварії в провінції Сураттхані 2 серпня. Тіло українки ніяк не можуть доставити додому для похорону.

"02.08.20 з нами не стало моєї близької подруги, вірного друга, турботливою дочки, чудесного дитини, чуйного, доброго, життєрадісну людину, Лери. Відбулася смертельна аварія в провінції Surat Thani. Зараз нам необхідно доставити тіло на батьківщину, в Україну, до батькам. Багато з них були знайомі з Лерой особисто ... ", - написала Токарєва.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Вона розмістила на своїй сторінці реквізити рахунків для збору допомоги рідним Валерії і доставки тіла в Україну.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, популярний блогер Павло Петель, родом з України, загинув в Підмосков'ї у страшному ДТП

Як повідомляв портал Знай.ua, у ДТП під Києвом загинула відома мотоблогерка

Також Знай.ua писав, у Львові унаслідок ДТП загинула відома спортсменка