Памела Андерсон – одна з найвідоміших актрис у світі. Вона взяла участь в декількох десятках фільмів та серіалів, багато з яких стали по-справжньому культовими. Незважаючи на те, що ці фільми знімалися в 1980-х і 1990-х, їх дивляться і зараз. Крім того, Андерсон – активна користувачка соціальної мережі Instagram, і публікує величезну кількість контенту.

Читайте Знай в Google News!

Так, нещодавно секс-символ 90-х років похвалилася результатами відвертої фотосесієї та розмістила гаряче відео. Андерсон позує біля басейну в напівпрозорому пеньюарі і бежевій нижній білизні, яка вигідно підкреслила всі достоїнства її фігури.

До слова, шанувальники залишилися в захваті від еротичного образу Памели і висловили захоплення в коментарях під постом.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Памела Андерсон знову повернулася до зйомок в американському журналі Playboy.

Як повідомляв портал Знай.uа, Памела Андерсон розсунула ідеальні ноги на пляжі – Малібу вже не врятувати.

Також портал Знай.uа писав, що нестаріюча "ягідка" Памела Андерсон задерла спідницю та пограла з волоссям.