Третя ніч протестів у Білорусі проти режиму Лукашенка була пекельною і надто жорстокою з боку силовиків. Людей саджали на зупинці і розстрілювали гумовими кулями, виволікали з авто, били і садили в автозаки, били байкерів і стріляли по вікнах.

Читайте Знай в Google News!

Місцеві Telegram-канали повідомляють, що в Мінську зіткнення в ніч з 11 на 12 серпня перейшли з центру, який швидко зачистили, на околиці.

Протести у Білорусі, фото: youtube
Протести у Білорусі, фото: youtube

"ОМОН бігав по дворах, виламував двері і жорстко бив попалися. Сильно дісталося водіям і мотоциклістам", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Разом з тим, в регіональних містах не було таких жорстких зіткнень. Всі сили міліції, ОМОНу і внутрішніх військ стягнули в столицю.

"Наші люди абсолютно вільно гуляють в Гомелі! Ще б пак - адже всі карателі стягнуті в Мінськ, отримувати люлей від срібних хлопців", - повідомляють ЗМІ.

Саме на Серебрянці - районі в Мінську - були найжорсткіші опору. Людям навіть вдалося спорудити барикади.

Повідомляється, що" карателі " отримали карт-бланш від влади: за всяку ціну припинити опір.

"Сьогодні фашисти, особливо з внутрішніх військ (так-так, в основному людей розстрілюють саме вони) і ОМОНу, проявили всю свою звірячу сутність. Виродкам дали повний карт-бланш на погроми і створення заворушень у місті", - пише NEXTA Live.

На одному з відео, що йде по двору силовикам кричать Ганьба, а вони у відповідь починають стріляти по вікнах квартир.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ситуація в Білорусі загострюється: конкурентка Лукашенка втекла, по протестувальниках стріляли, є загиблі.

Як повідомляв портал Знай.uа, конкурентка Лукашенка Тихановська в" вигнанні "звернулася до білорусів і попросила" не протестувати": на відео помітили дивацтва.

Також портал Знай.uа писав, що у Білорусі показали "концтабір", де тримають протестувальників:"чекає всю країну".