Купиіши продукцію відомого виробника "Кулиничі", харків'янка звернула увагу на плісняву, якою була вкрита хлібина.

Відео шокуючої покупки вона надіслала у телеграм-канал "Народний ревізор".

Такі "знахідки" у хлібі скандально відомої фірми трапляються не вперше. Покупці постійно скаржаться на плісняву всередині чи ззовні продуктів та на їхню сумнівну якість.

Відомо, що власник хлібого монополіста Слобожанщини - екс-регіонал Володимир Мисик, відомий своїм легендарним сумнозвісним подарунком Віктору Януковичу - золотим батоном. "Кулиничі" захопили ринок столиці завдяки підтримці Миколи Азарова. Через це багато працівників "вбитих" київських хлібзаводів залишились без роботи. На побудованому хлібзаводі Мисика у Києві червону стрічку перерізав сам екс-президент Янукович.

Володимир Мисик. Фото: Facebook

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також власник фірми активно голосував за криваві закони 16 січня 2014 року, і залишався непомітною стороною тандему Кернеса й Добкіна.

Не дивлячись на таке минуле, фірма Мисика продовжує стверджуватись на продовольчому ринку країни, і не думає здавати позиції. А громадянам лишається тільки скаржитись на низьку якість продукції.

Нагадаємо, що ЗМІ розшукали новий будинок Разумкова: 500 квадратів і персональні "лежачі поліцейські".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кернеса застукали за улюбленим заняттям чоловіків.

Також "Знай.ua" писав, що розслідування про цінову поведінку в Бурштинському енергоострові не завершено.